Ryhdy tukiperheeksi!

Tukiperheen tarkoituksena on auttaa lasta ja hänen perhettään, kun lapsen vanhempien omat voimavarat ovat heikentyneet, tai kun lapsen perheen läheisverkosto puuttuu. Tukiperhetoiminta tarjoaa lapselle uusia, tärkeitä ja turvallisia aikuissuhteita. Tukiperhetoiminnalla tuetaan myös vanhempien jaksamista ja se tarjoaa hengähdystauon arjesta niin vanhemmille kuin lapselle.

Tukiperhetoimintaa voidaan tarjota joko ennaltaehkäisevänä tukena sosiaalihuoltolain mukaisena palveluna, tai lastensuojelun avohuollon tukitoimena.

Tukiperheeksi voi ryhtyä aivan tavallinen perhe, pariskunta tai yksin asuva aikuinen, jolla on halu auttaa sekä aikaa ja tilaa tukilapselle. Tukiperheen oma elämäntilanne tulee olla vakaa.
Tukiperhetoiminnassa tärkeää on toimia yhteistyössä lapsen verkoston kanssa sekä kyky sitoutua tehtävään.

Tarjoamme tukiperheille ennakkovalmennuksen sekä tukea ja ohjausta tehtävässä toimimisessa. Rekrytoimme uusia tukiperheitä jatkuvasti. Tule kuulemaan tukiperheenä toimisesta lisää infoiltaamme. Tarkista seuraavan infoillan ajankohta alta ja ilmoittaudu mukaan. Infoillat järjestämme etäyhteyden avulla.

Infoillat:

19.1.2023 klo 17.00-17.45
16.2.2023 klo 17.00-17.45
16.3.2023 klo 17.00-17.45

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@lapsellekoti.fi!

 

Vinkkaa muillekin!

Hei, ottaisitteko minuun yhteyttä?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.