Tulisiko sinusta perhehoitajamme?

Perhehoitajan tärkein tehtävä on tarjota lapselle tasaista ja turvallista arkea. Siksi on oleellista, että perhehoitajan oma elämä on hyvässä tasapainossa – hyvinvoivat aikuiset voivat antaa lapsille hyvät eväät elämään.

Perhehoitajaksi ryhtyminen koskettaa aina koko perhettä. Otamme työskentelyssämme koko perheesi huomioon ja tuemme sekä perhettäsi että sinun kasvua perhehoitajana yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Sijoituksen ensimmäisenä vuonna työskentelemme tiiviisti yhdessä ja luomme pohjan koko sijoituksen onnistumiselle. Meidän apumme ja asiantuntemuksemme ovat aina saatavillasi – et jää koskaan yksin pienten etkä isojen murheiden kanssa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Jätä yhteystietosi

Mitä perhehoitajalta vaaditaan?

Kokemuksemme mukaan perhehoitajan parhaita ominaisuuksia ovat avarakatseinen ja suvaitsevainen elämänasenne sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Perhehoitajalla ei tarvitse olla puolisoa tai omia biologisia lapsia. Perhehoitajuus on aina eräänlainen matka, ja perhehoitajaksi ryhtyminen on prosessi. Arvioimme sinun ja perheesi valmiudet tälle matkalle aina perhekohtaisesti. Pitkäaikaisilta perhehoitajilta edellytämme PRIDE-valmennuksen suorittamista.

Haluaisitko ryhtyä perhehoitajaksi?

Etsimme joukkoomme uusia perhehoitajia sekä lomitus- ja tukiperheitä. Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen avulla, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hei, ottaisitteko minuun yhteyttä?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.