Parempia alkuja

Jokaisen lapsen elämää on mahdollista muuttaa kohti parempaa, ja sen eteen me haluamme tehdä työtä. Tästä ajatuksesta syntyi Lapselle koti.

Koskaan ei ole liian myöhäistä. Ei ole liian myöhäistä tulla nähdyksi ja hyväksytyksi. Ei ole liian myöhäistä päästä kiinni ihan tavalliseen arkeen. Sellaisiin tasaisiin päiviin, joissa joku kysyy, miten voit. Arkeen, joka voi olla joskus tylsää, mutta juuri siksi se on niin arvokasta. Arkeen, johon voi luottaa ja jonka perustuksia voi vähän koetellakin.

Suomessa huostaanotetut lapset sijoitetaan useimmiten laitokseen, mutta perhehoidon määrä on kasvattanut osuuttaan. Meidän mielestämme pitkäaikainen, korkealaatuinen perhehoito on lapselle parasta, ja juuri sitä haluamme tarjota. Sijaisperheissämme lapsi otetaan aidosti osaksi perhettä, ja perhe saa meiltä kaiken tarvitsemansa tuen.

Haluamme tarjota myös äärimmäisen vaativaa työtä tekeville sosiaalityöntekijöille hyvän työpaikan. Emmekä tyydy vain hyvään, vaan tavoittelemme Suomen parasta. Sitä kohti käymme yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa – kuuntelemme, keskustelemme ja ehdotamme. Tarjoamme työntekijöille sekä vapautta että vastuuta ja teemme työnteon puitteista parhaat mahdolliset. Heidän hyvinvointinsa näkyy kaikessa toiminnassamme.

Me uskomme vakaasti siihen, että kun teemme työmme mahdollisimman hyvin ja kuuntelemme sydäntämme, se näkyy myös menestyksessämme. Me teemme kaikkemme, jotta sijoitukset onnistuvat, sillä se voi muuttaa lapsen tai nuoren elämän kohti parempaa.

Silloin työmme on ollut merkityksellistä.

Jussi Ropo & Jonni Keski-Levijoki
Lapselle kodin perustajat

Hei, ottaisitteko minuun yhteyttä?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.